Manager's Girlfriend

Haft en helt värdelös natt med alldeles för lite sömn. Vakna inte alls på rätt sida, och idag var en perfekt dag för Blanket och gnälla vid min dörr. Så jag myste med Blanket större delen av morgonen och som den fina myshund hon är så förstod hon att hon inte skulle säga emot, utan bara vara tyst och allmänt mysig. Jag åkte iväg till praktiken och hälsade glatt på alla lärare, men tydligen var det inte glatt nog. Jag spenderade förmiddagen i biblioteket. Innan lunchen pratade jag med Beata som sa att jag inte var den Huong hon kände.."I can see you smile but you're not happy Huong, what made you sad?" Hon är söt haha. Lunchen var extra god idag, vi fick eggplants till bönorna och kålen. Woop! Efter lunchen satt jag ute med mina barn och som vanligt förhörde de mig på rufumbira. Men efter ett tag säger Marie från P7 "But Huong, why are you not happy today? Why are you not like you use to be?" Hon är också söt haha. Jag gick in i biblioteket och la mig på bänk. Låg där en stund och prata med Eva och efter det gick jag ut. Spenderade den eftermiddagen med att lära känna elever. Nu kan jag en del namn, och vilken klass de går i vilket underlättar mitt arbete. Har jag sagt att jag ska observera barnen i skolan för att sen göra hembesök för att se hur de har det hemma? Jag kanske har nämnt det, men det är iaf det jag ska göra. Men det känns ibland omöjligt då det känns som om jag ser nya barn hela tiden. vilket jag nog gör. Finns nog ingen chans i världen att lära känna 1200 elever...

Assembly med P3-P7.

Nåväl, hade även datalektion. Och bara T.Silver kom, mest för att jag haffa honom tidigare på dagen och sa att han måste komma. Men T.Tom var också där, trots att han inte hade lektionstid.

Jag och T.Silver gick igenom konsten att googla bilder och sen spara och skriva ut. Han har även fått skicka sitt första mail, haha. Slutade dagen vid 18-tiden. Åkte hem, beställde min middag och hängde lite med Denis och Aphia. Middagen åt jag själv ute på verandan. Efter middagen letade jag upp Henry. Jag gick fram till honom och krävde att han skulle muntra upp mig. Och som den underbara människa han är satte han sig ner med mig och det tog max en minut och jag var glad igen. Han berättade att personalen har gett mig ett smeknamn - Manager's Girlfriend. Vem är Managern undrar ni nu, jo det är ju Henry hahaha. Han berättade även om vilka killar i personalen som är förtjusta i mig, vad tjejerna säger om och vad folk utifrån tror om mig och Henry. jag satt och skratta bara. När Ronald kom med maten till Henry började Henry dryga sig.
Henry: Ronald, why don't you say anything? You should at least greet her!!!
Jag fattade såklart ingenting, Ronald hälsar ju jämt.
Henry: You know, he reeeaaally wants to talk to you. He always says things like "aahhh, where is Huong today? I haven't seen her.." and "why don't she talk to me??" and he always looks so happy whenever you are around, ahh, look at him now, so happy!
Och jag bröt ihop, och Ronald vart jättegenerad och gick. Och tydligen beställer jag och Henry liknande mat.
"Manager, whenever your girlfriend is ordering chapatti, you are also ordering chapatti. And you're having chicken today. ahh, she also ordered chicken! It must be a sign, or do you talk about what you are going to order before??"
Henry fortsatte sen: You know, the other day, that guy I just talked to, the driver, he said "I really respect that muzungo since it's manager's girlfriend!" And once, when you're food was ten minutes late, I went in to the kitchen and asked where your food were, and they all were like "oooh". So now everyone really wants to satisfy you!
Jag: oh, really... ahh... I don't want to be trouble for anyone... I don't want them to be scared of me or something..
Henry: no no, they all like you here!! They are even fighting over who to deliver the food for you and do other things for you. Even if it's not their shift, they still do it.
Han förklarade även bakgrunden till Manager's Girlfriend. Och det har att göra med att han inte umgås med gästerna så mycket som han umgås med mig. Och att han kan gå och leta efter mig ibland och går hem när han inte hittar mig och att han är väldigt mån om att jag ska vara nöjd. Men han är ju manager, han ska se till att jag som gäst ska ha det bra. Efter att ha pratat ett tag och jag har skrattat en del tittar han på mig och säger: I think you're happy again, so I'm gonna escort you back to your room and then go home, okay?
Så när jag kom in i mitt rum var jag glad. Jag passade på att ringa hem och prata lite med Papi och Mami. Min mobil här är på riktigt värdelös, ingen hör mig när jag pratar, jag måste typ skrika. Så jag satt mest och vråla. Och mamma, jag sa att jag inte saknade dig, men jag saknar dig jättemycket! Jag ville bara inte vara blödig i telefon haha. Så nu känns allt bättre, efter att ha pratat med Henry, och sen mami och papi <3

Och jag har ju en bild på Henry, men jag har glömt att fråga honom om jag får lägga upp den på min blogg.. så ni får vänta ett tag innan ni får se hur han ser ut.
Förresten mamma, videon när du leker med pappas iPhone, du vet den med katterna som kramas haha, jag har visat den för alla lärare på skolan, de säger att du är vacker :D hihihi




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback